Događaji

#kamenjak

Ni kiša nije spriječila drugi dan Sajma lokalnih proizvoda Luka i igara

Ni kiša nije spriječila drugi dan Sajma lokalnih proizvoda Luka i igara
PP Vransko jezero

Usprkos ponekim kapima kiše, održan je i drugi dan Sajma lokalnih proizvoda Luka i igara

- Veliko hvala neumornim članovima Zavicajni Klub Janko Mitrovic iz Zelengrada na prisnacima koje su pripremali cijelo popodne te ih dijelili posjetiteljima. Hvala vrijednim izlagačima koji su usprkos jakom vjetru izlagali svoju bogatu paletu proizvoda. Zahvaljujemo i našim zabavljačima iz Muške pjevačke skupine Zavičaj, kao i Udruge za očuvanje tradicijske kulture i običaja "Lički divani" - napisali su iz Parka prirode Vransko jezero.

Ni kiša nije spriječila drugi dan Sajma lokalnih proizvoda Luka i igara Ni kiša nije spriječila drugi dan Sajma lokalnih proizvoda Luka i igara

Na ovogodišnjem Sajmu Luka i igara sudjelovala je i Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce iz Splita, također u sklopu projekta "Jezero bez plastike".

Zaposlenice Udruge posjetitelje su upoznale s izradom hvale vrijednih voskomota - višekratne ambalaže, koja se u posljednih nekoliko godina koristi kao alternativa jednokratnim folijama.

Najmlađi posjetitelji su sudjelovali u edukativnim igrama, dok su nešto stariji sudjelovali u kvizu te kao nagrade osvojili platnene vrećice, višekratne vrećice za povrće ili staklene boce.
 


Reci što misliš!