Događaji

info kantun

Radno vrijeme trgovina na Dan državnosti, 30. svibnja

Radno vrijeme trgovina na Dan državnosti, 30. svibnja
Shutterstock

Većina trgovina će biti otvorena, a neke će raditi skraćeno ovisno o lokaciji na kojoj se nalaze. Ipak, ima i onih koji ne rade niti za jedan praznik pa su tako zatvoreni i za Dan državnosti

KONZUM Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji, a uglavnom će raditi kao što rade nedjeljom. Detalje po točno određenoj lokaciji možete pronaći OVDJE.

LIDL Njihove trgovine će na biti otvorene, ali većinom će raditi skraćeno. Detalje potražite OVDJE.

SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine radit će skraćeno, ovisno o lokaciji. Detaljne informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

DM Njihove trgovine koje su i inače zatvorene nedjeljom, bit će zatvorene i za ovaj praznik. Otvorene su eventualno one u sklopu šoping centara koji će na praznik biti otvoreni. Više detalja o radnom vremenu po točno određenoj adresi pronaći ćete OVDJE.

KAUFLAND  Njihove poslovnice uglavnom rade, a detalje o radnom vremenu njihovih trgovina po točno određenim lokacijama pogledajte OVDJE.

BAUHAUS Njihovi svi prodajni centri su zatvoreni 30. svibnja.  

PLODINE Radno vrijeme njihovih trgovima po gradovima i točnim adresama pronaći ćete OVDJE.

BIPA Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji, a većina ih ne radi - detalje o radnom vremenu po točno određenim adresama možete pronaći OVDJE.

MÜLLER Njihove trgovine uglavnom rade, ovisno o lokaciji. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX Trgovine su otvorene u ponedjeljak 30.5. i rade redovnim radnim vremenom.

SUPERNOVA ZADAR radi normalno, piše 24sata. 


Reci što misliš!