Događaji

Pašmanski advent i ove godine u obliku "Čarobnog otoka"

Pašmanski advent i ove godine u obliku
TZO Pašman

Općina Pašman u suradnji s TZO Pašman i ove godine organizira božićni program Čarobni otok u Neviđanima pokraj osnovne škole.

Očekuju nas tri vikenda blagdanskog druženja na otvorenom uz predstave i koncerte za djecu i odrasle te božićni okusi i mirisi iz adventskih kućica.

– Nakon jedne godine pauze održat će se Advent u našoj općini, ove godine u nešto drugačijem obliku od onog na kojeg smo navikli, ali ništa manje čaroban uz brojne lampice, dekoracije, nastupe i adventske kućice. Očekuju nas događanja za male i velike, a sam program započinje 10.12.2021. godine kada nam stižu mažoretkinje otoka Ugljana i Pašmana, Klapa Munita i DJ Angelo. Očekujemo ugodnu blagdasku atmosferu uz druženje, puno dobre volje i Božićnog duha, izjavila je za naš portal direktorica TZO Pašman Petra Perinović. 

Blagdansku atmosferu će nam upotpuniti i božićni borovi te ostala blagdanska rasvjeta koja se upravo postavlja u svim mjestima na području općine. Općina Pašman je prošle godine u želji da svi stanovnici što više osjete blagdanski ugođaj osigurala nove umjetne sklopive borove kao i novu blagdansku rasvjetu za sva mjesta općine.


Reci što misliš!