Događaji

u sklopu 15. Tjedna cjeloživotnog učenja

Posjetite Sajam obrazovanja na Narodnom trgu

Posjetite Sajam obrazovanja na Narodnom trgu
Iva Perinčić

Sa ciljem promoviranja i poticanja cjeloživotnog učenja i ove godine Učilište FINIS iz Zadra kao regionalni koordinator Tjedna za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju organizira zajedno sa partnerima, razne aktivnosti koje će se provoditi u sklopu 15. Tjedna cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja održava se od 27. rujna do 3. listopada 2021. godine, u suradnji sa Agencijom za strukovno obrazovanje  i obrazovanje odraslih,u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je ovog kao i svih dosadašnjih Tjedana cjeloživotnog učenja.

U tu svrhu na Narodnom trgu u Zadru u ponedjeljak, 27. rujna s početkom u 10:30 sati održati će se Sajam obrazovanja, na kojem će razne ustanove predstaviti javnosti programe za obrazovanje odraslih koje provode.

Sve novosti vezane uz kampanju, događanja i aktivnosti mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici  i na službenom Facebook profilu.

Građani će i ove godine imati mogućnost sudjelovati na besplatnim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima, danima otvorenih vrata…

Neke od predloženih radionica koje će se održati u sklopu Tjedna:

  • Zdrava prehrana
  • Izrada kozmetičkih pripravaka
  • MS Excel – trikovi za lakše snalaženje
  • Financijska pismenost
  • Projekcija fotografija Aleksandra Gospića s  njegovog putovanja po Islandu
  • Upoznajmo i spoznajmo zvučnu knjigu

i mnoge druge….

- Nadamo se da ćete  pronaći nešto za sebe te se prijaviti za sudjelovanje u aktivnostima Tjedna, poručuje koordinatorica Učilišta FINIS Zadarske i Šibensko-kninske županije, Katarina Dobrović.


Reci što misliš!