Događaji

#benkovac

Lovro Baletić u Benkovcu vodi produkcijske radionice za mlade glazbenike

Lovro Baletić u Benkovcu vodi produkcijske radionice za mlade glazbenike

Radionice glazbene produkcije odvijaju se u sklopu europskog projekta Art(ve)šeraj te su namijenjene osobama od 15 do 25 godina koje sviraju i produciraju glazbu te koje uz vodstvo mentora žele razviti svoj osobni i prepoznatljiv glazbeni stil.

Radionica se odvija online na aplikaciji ZOOM te će krenuti 13. rujna u 19:00 sati. Odvijat će se ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom sve do kraja listopada, a svaka će radionica trajati 2 sata. Radit ćemo na svim formama i oblicima, pokrit ćemo mnogo tema: naučit ćeš što je to DAW i kako ga koristiti,  govorit ćemo o efektima i pluginsima, samplingu, autorskim pravima i još o mnogo toga.

Na radionicama ćeš se upoznati sa svim fazama glazbene produkcije te ćeš, nakon što se teorijski i praktično potkuješ, raditi na razvoju vlastitog djela. Nakon što svoj rad usavršiš na individualnim konzultacijama s mentorom, postavit ćeš ga na digitalnu platformu gdje će posjetitelji lajkati radove koji im se najviše sviđaju. One polaznike koji budu imali najviše lajkova upoznajemo s hrvatskim producentima!

Voditelj radionice je mladi hrvatski glazbeni producent Lovro Baletić, a radionica je za polaznike potpuno besplatna jer su sva financijska sredstva osigurana iz europskih fondova. Vrijednost radionice po osobi je 2.500,00 kuna.

Prijaviti se možeš preko Google obrasca.

Otvorena medijska grupacija provodi projekt u partnerstvu s Centrom za kulturne djelatnosti, a projekt financijski podržava Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo kulture i medija RH.


Reci što misliš!