Događaji

#projekt

U Tivtu održan drugi sastanak projekta "CUHaCHA"

U Tivtu održan drugi sastanak projekta
AGRRA

U sjedištu Općine Tivat, dana 10. i 11.06.2021. godine održan je drugi projekti sastanak partnera na projektu „EnhanCing Sustainable ToUrism Development through Culinary HeritAge - CUHaCHA“.

U sjedištu Općine Tivat, dana 10. i 11.06.2021. godine održan je drugi projekti sastanak partnera na projektu „EnhanCing Sustainable ToUrism Development through Culinary HeritAge - CUHaCHA“. Projekt CUHaCHA provodi se u sklopu programa Programa Interreg IPA CBC Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014. - 2020.

Ukupna vrijednost projekta CUHaCHA iznosi 710.946,94 €, od čega EU sufinancira 85%, u iznosu od 604.304,89 €. Projekt je započeo s provedbom 15. kolovoza 2020. godine, a predviđeno vrijeme trajanja projekta je 24 mjeseca.

Nositelj projekta je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, a ostali partneri su Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ – kantona iz Bosne i Hercegovine, Općina Tivat iz Crne Gore i Zadarska županija.

Na dvodnevnom sastanku predvođenom voditeljicom projekta Anom Zubčić (AGRRA), prezentirane su odrađene aktivnosti i postignuti rezultati. Također se razgovaralo o problemima uzrokovanim pandemijom Covid – 19, koja je imala utjecaja na neke od aktivnosti, te solucijama za rješavanje istih.

Drugi dan sastanka bio je posvećen Upravljačkom odboru projekta u kojem su sudjelovali svi partneri pod vodstvom Ane Zubčić, gdje se raspravljalo o narednim projektnim aktivnostima.