Događaji

najavljujemo

Zrmanja adventures festival - "Tri rijeke za Banovinu"

Zrmanja adventures festival -

Unatoč svim teškoćama i neizvjesnostima oko epidemiološke situacije, krenula je organizacija četvrtog Traila tri rijeke koji ove godine ima i humanitarnu notu.

Četvrti Trail, koji se inače održava u sklopu Zrmanja adventures festivala, bit će održan 24.04.2021. godine pod nazivom "Tri rijeke za Banovinu". 

Zbog niza teških okolnosti koje su zadesile Hrvatsku 2020. / 2021. godine, kako pademije COVID-a 19 tako i velikih potresa u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, naša zemlja nije pretrpjela samo teške materijalne štete već se našla pred velikim ispitom čovječnosti, humanosti i solidarnosti koji su u ovom trenutku nužni i neophodni da bismo mogli krenuti dalje.

U duhu spomenutog, stopostotni iznos natjecateljske kotizacije ovogodišnjeg traila Tri rijeke bit će doniran za pomoć potresom pogođenom području.

Zbog vrlo specifičnih sigurnosnih okolnosti prouzrokovanih pandemijom COVID-a 19 , a koji će značajno oblikovati realizaciju utrke, na stranici www.zrmanjaoutdooradventures.com.


Reci što misliš!