Događaji

tradicionalna akcija

"Od Branimira do Zvonimira": Zadarski bajkeri krenut će prema Kninu

Tradicionalni defile “od Branimira do Zvonimira” Zadar - Knin vozit će se i ovu godinu u srijedu, 5. kolovza. Okupljanje počinje na Branimirovoj obali kod mosta kao i svake godine od 9 sati ujutro, a polazi se u 10 sati, doznajemo u moto klubu Beštije Zadar.

- Vozi se prema Benkovcu gdje će nas oko 11 sati dočekati koordinacija braniteljskih udruga grada Benkovca. Plan je provesti se kroz Benkovac i na spomeniku zapalit svijeće za sve stradale i poginule u Domovinskom ratu, kazao je predsjednik kluba Alen Vimer.

Nakon kraćeg zadržavanja i okrijepe nastavlja se put prema Kninu. Planiran je posjet CH Hollister Knin, a oni koji žele mogu produžiti još 50 metara naprijed desno do Ch Stormriders Knin. Isto tako planiran je manji odmor i okrijepa i nakon toga ponovno okupljanje i polazak prema Zadru. Cilj je rock cafe D8 u kojem se priprema zajednički ručak za sve sudionike.

Svi zainteresirani i voljni podržati ovu akciju neka se pridruže bez obzira na snagu i tip motora! Svi ste dobrodošli, poručuju Beštije.
 


Reci što misliš!