Događaji

blagdansko suosjećanje

Donacije od srca za zadarsku bolnicu

Donacije od srca za zadarsku bolnicu

U ovo blagdansko vrijeme pristižu donacije i u zadarsku Opću bolnicu. Danas je tako uručena zahvalnica tvrtki LTH- a Metalni lijev iz Benkovca koja je za sanaciju odjela stradalih u rujanskoj poplavi donirala 150 tisuća kuna.

Najviše je u rujanskoj poplavi stradala Poliklinika, operacijske sale na Kirurgiji ali su oštećenja pretrpjeli i drugi odjeli među kojima Transfuzija i ljekarna, rekao je ravnatelj bolnice dr Željko Čulina, uručujući zahvalnicu direktoru tvrtke LTH-a metalni lijev Milivoju Kneževiću.

Dio od doniranih 150 tisuća kuna namjenjen je unapređenju Odjela transfuzije kako bi se uskladili s europskim standardima, a za što će trebati kupiti nove aparate i urediti dodatni prostor kako bi se uskladili s europskim standardima, istaknuo je zamjenik ravnatelja bolnice dr Edi Karuc.

I tvrtka Supernova Zada  je zadarskoj  Općoj bolnici,  Odjelu za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu, četiri infuzijske volumetrijske pumpe. Donacija je vrijedna 47 tisuća kuna, prenosi Radio Zadar.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti  

 Izdvojeno