Događaji

veliko bodulsko srce

Od Preka do Ugljana u dva tjedna održane dvije humanitarne akcije

Od Preka do Ugljana u dva tjedna održane dvije humanitarne akcije

Boduli su još jednom pokazali i dokazali da imaju veliko srce jer su obje akcije iznimno uspjele! Uključile su se i trgovine u Preku, Julija, Konzum i Sonik, a obitelj Gregov-Dorkin besplatno je ustupila kombi i sve prevezla u Ugljan i Zadar.

U  dva tjedna dvije humanitarne akcije i dva kombija prikupljene pomoći! 

Od Preka, Poljane, Sutomišćice, Lukorana i Ugljana skupljala se pomoć za Psihijatrijsku bolnicu Ugljan (posteljina, deke, pidžame i čarape) i prehrambene i higijenske potrepštine za Socijalnu samoposlugu Zadar, a sve već tradicionalno u predbožićno vrijeme i u sklopu brojnih događanja objedinjenih pod imenom "Prosinac u Općini Preko", pišu Naši školji.

- Boduli su još jednom pokazali i dokazali da imaju veliko srce jer su obje akcije iznimno uspjele. Najprije smo dogovorili prikupljanje pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama za Socijalnu samoposlugu u Zadru, a samo dan, dva nakon toga stigla je privatna inicijativa da se pokrene još jedna akcija i pomogne Psihijatrijskoj bolnici Ugljan.

Poput domino efekta, dobra energija učas se proširila.. Uz našu udrugu, priključili su se studenti Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru, grupa Mame na fejsu, Studio G besplatno je izradio plakate, Trgocentar u Zadru ustupio je prostor za prikupljanje pomoći, a u Preku Dom na žalu.

Uključile su se i trgovine u Preku, Julija, Konzum i Sonik, a obitelj Gregov-Dorkin besplatno je ustupila kombi i sve prevezla u Ugljan i Zadar, komentirala je predsjednica Udruge žena Luzor, organizatora akcija, te dodala da još jednom zahvaljuje svima koji su se na bilo koji način priključili i već najavila novu akciju prije Uskrsa.


Reci što misliš!