Događaji

Vrijeme

Bijeli Božić nakon punih pet godina

Bijeli Božić nakon punih pet godina

Najviše snijega bit će u Slavoniji

Svi oni koji su željeli snijeg, barem u kontinetalnom dijelu Hrvatske, dočekali su ga. Unatoč tome što je stvorio velike probleme u prometu, snijeg na Badnjak, nakon petogodišnje pauze, mnoge je i razveselio.

Prema najavama meteorologa, snijeg koji pada u sjeverozapadnim područjima, do kraja dana će se proširiti na sve krajeve unutrašnjosti. Najviše snijega mogu očekivati Slavonci. U Zagrebu trenutačno ima pet centimetara snijega, dok ga je u Varaždinu dva centimetra više.

Očekuje se da će snježni pokrivač narasti i do desetak centimetara. Bijela čarolija će u sjeverozapadnim područjima tijekom noći prestati dok će pahulje još sutra cijeli dan uveseljavati Slavonce. Na Jadranu će padati kiša, a podno Velebita uz jačanje bure pokoja pahulja može dolepršati i do mora.

Na zagrebačkoj Traumi osmero ljudi operirano zbog prijeloma

Zbog padova na ledu, jučer od osam ujutro do 21 sat liječničku pomoć u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju zatražile su 122 osobe, 17 ih je zadržano u bolnici od kojih je osam operirano, doznaje se u bolnici. Zbog padova na skliskim zagrebačkim ulicama, polovica ozlijeđenih zadobilo je prijelome, uglavnom ručnih zglobova i gležnjeva. Među ozlijeđenima bilo je svih uzrasta, no najviše starijih osoba.


Reci što misliš!