Događaji

Svjetski mediji o eksploziji

Svjetski mediji javljaju o ubojstvu novinara u Hrvatskoj

Svjetski mediji javljaju o ubojstvu novinara u Hrvatskoj

Zagreb je ove godine zagušen valom nasilja, riječi su kojima je BBC završio vijest

Svjetski mediji javljaju kako je u Zagrebu ubijeno dvoje novinara, od kojih je jedan vlasnik vodećeg političkog tjednika. Javljaju i o 'valu nasilja' koji je pogodio Zagreb, javlja Dnevnik.hr .

Ivo Pukanić, predsjednik uprave NCL Media Grupe, ubijen je zajedno s još jednim novinarom u eksploziji u dvorištu Nacionala, javlja BBC.

Eksplozija se dogodila u 18:20 sati.

Zagreb je ove godine zagušen valom nasilja, riječi su kojima je BBC završio vijest.

Reuters javlja da je u Zagrebu u eksploziji ubijeno dvoje novinara, te kako se radi o zadnjem u nizu kriminalnih djela koje su pogodile zemlju. Dodaju da je nedavno premijer Ivo Sanader postavio nove ministre te čelne ljude u policiji kako bi se obračunao s mafijom i kriminalom.

Slovenski internetski portal 24ur. izvještava o eksploziji auto-bombe u kojoj je smrtno stradalo dvoje novinara te o panici koja je zavladala Zagrebom.

O ubojstvu Ive Pukanića javljaju i srpski mediji. Pišu kako su od siline eksplozije popucala stakla na okolnim zgradama. Dodaju kako je centar Zagreba blokirala policija, na mjestu zločina je nekoliko vozila Hitne pomoći, a stigao je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Bosanski mediji također javljaju o eksploziji u središtu Zagreba, te navode da je u eksploziji ubijen vlasnik Nacionala Ivo Pukanić i direktor marketinga Nike Franjić.

O ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića izvještavaju i Aljazeera, Earthtimes te Trend Information.


Reci što misliš!