Događaji

Zimski uvjeti

Ako je moguće, odgodite putovanja!

Ako je moguće, odgodite putovanja!

DSUZ apelira na sve sudionike u prometu da slušaju redovna izvješća Hrvatskog autokluba

Državna uprava za zaštitu i spašavanje apelira na sve vozače da ne kreću na put bez zimske opreme, pridržavaju se svih uputa za vožnju u zimskim uvjetima te ako je moguće odgode putovanja.

Zimski uvjeti, snijeg, poledica i olujni udari bure odcijepili su sjever od juga Hrvatske, a za one koji zbog zatvorene dionice autoceste A 1 između Gospića i Posedarja ne mogu nastaviti putovanje i nalaze se na potezu između Gornje Ploče i tunela Sveti Rok u općini Lovinac, Područni ured za zaštitu i spašavanje Gospić i Hrvatske autoceste osigurali su hranu i napitke. Općina Lovinac osigurala je i smještaj za slučaj potrebe, priopćeno je iz kabineta Ravnatelja DSUZ-a.

Za sve dodatne informacije i eventualne potrebe (gorivo, liječnička pomoć i slično) nazvati 112, navodi se u piropćenju.

DSUZ apelira na sve sudionike u prometu da slušaju redovna izvješća Hrvatskog autokluba.

Za sav promet zatvorene su dionice A 1 između Gospića i Posedarja, Jadranska magistrala (D 8) od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene, državne ceste Gračac-Knin (D 1), Gračac-Maslenica (D 27 i D 54), D 218 Sučević-Brotnja i D 506 Dobroselo-Mazin.


Reci što misliš!