Događaji

Odgoda otvorenja

Pred "Supernovom" dijelili kobasice i balone

Pred

Oni koji su se danas zatekli ispred buduće shopping meke nisu ostali 'kratkih rukava'

Svečano otvorenje shopping centra Supernova Zadar koje je bilo predviđeno za danas,28. listopada u 10 sati, odgođeno je do daljnjeg.

Javnost će uskoro biti obaviještena o novom datumu otvorenja.

Kao razlog otkazivanja sutrašnjeg otvorenja navodi se da nije do kraja proveden tehnički prijem objekta i prometnica, a očekuje se da bi isti trebao biti obavljen u narednih nekoliko dana.

Inače trgovinski centar Supernova Zadar kada bude otvoren postat će najveći na području Zadarske županije. Prostirat će se na dvije etaže s ukupno 38 tisuća četvornih metara, imat će parking s 1270 parkirnih mjesta, te u konačnici više od 80 trgovina među kojima će se naći i mnogi poznati svjetski brendovi.

Oni koji su se danas zatekli ispred buduće shopping meke nisu ostali 'kratkih rukava' - naime, organizatori su se pobrinuli za one koji nisu na vrijeme saznali za odgodu otvorenja, pa su se ispred centra građanima dijelile kobasice i baloni, baš kao da se samo svečano otvorenje i održalo.

Iz "Supernove" danas je upućujena isprika zbog odgode.

'S lokalnim vlastima poduzimamo sve kako bismo čim prije otvorili naša vrata svim posjetiteljima.

Vjerujemo da će sva preostala tehnička pitanja i izdavanje uporabne dozvole biti riješeni u najkraćem roku.

Izvrsna kombinacija zakupaca i vrhunska arhitektonska rješenja shopping centra svakako će donijeti novu vrijednost Zadru i njegovim građanima, uz otvaranje 700 novih radnih mjesta, na što smo posebno ponosni', poručuju iz "Supernove".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.