Događaji

Planovi za budućnost

Goran Milić: Ponuda Al Jazeere je zanimljiva

Goran Milić: Ponuda Al Jazeere je zanimljiva

Goran Milić u ozbiljnim je pregovorima s Al Jazeerom. Iako je zbog godina prisiljen otići u mirovinu na HTV-u (u nedjelju će zadnji put voditi Dnevnik), iskusni Milić ne planira napustiti novinarstvo.

"Još razgovaram s Al Jazeerom. Projekt mi se čini zanimljivim, profesionalnim, mnogi se ljudi javljaju i priključuju. Ako gledate Al Jazeeru na engleskom, to bi bilo po koncepciji dosta slično, samo što bi se govorilo na srpskom, hrvatskom, bosanskom i crnogorskom jeziku koji su svima u regiji razumljivi", rekao je Milić za Blic.

Ponuda je to koja bi mu, kaže Milić, omogućila nešto novo i kvalitetno. "Nije lako učiti novu tehnologiju u 65. godini, ali čovjek je zadovoljniji kad uspije u nečem teškom nego kad nastavlja rutinu", kaže Milić. Popularni je novinar i voditelj otkrio još neke od svojih budućih planova.

"Napisat ću jedan mali leksikon. Pod slovom 'A' na primjer bit će Argentina, Amerika, Australija, Arkan, Alija, a pod slovom 'T' su Tito, Tuđman, Televizija, pa tako sve do Šekularca pod slovom 'Š'. Ali, više od svega, želio bih držati predavanja mladim ljudima, studentima i gimnazijalcima", kaže Milić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.