Događaji

Na zahtjev HDZ-a

USKOK naložio grafološko vještačenje Pavoševićkine bilježnice

USKOK naložio grafološko vještačenje Pavoševićkine bilježnice

Odvjetnik HDZ-a Vladimir Gredelj potvrdio je kako je na njihov zahtjev USKOK izdao nalog za grafološko vještačenje bilježnica Branke Pavošević, bivše blagajnice HDZ-a u kojoj su navodni dokazi o isplati novca iz crnog fonda te stranke

Gredelj je javnost obavijestio o tome jer je kaže u interesu njegove stranke da javnost preko njegovog priopćenja sazna za to a ne 'curenjem tajnih informacija' zbog čega proziva nadležna tijela 'koja po tom pitanju ništa ne poduzimaju'.

'U interesu moje stranke je da potvrdim da smo danas primili nalog USKOK-a kojim je na naš prijedlog određena ta istražna radnja.

U interesu HDZ-a , stranke koju zastupam, svakako bi bilo kazati puno više i anulirati negativnu percepciju javnosti na teret HDZ-a , no kao legalista ne mogu učiniti dostupnim ništa što čini sadržaj predmetne istražne radnje, jer bi to bilo u suprotnosti s interesima istrage, iako stranka zbog toga trpi a prijeti i da pretrpi nenadoknadivu štetu!', kaže Gredelj.

Dodaje da su 'pravosudni vidovnjaci' tvrdnjom da će optužnica protiv HDZ-a biti podignuta i prije izbora 'sustavno obmanjivali javnost'. Uz to poziva građane da prosude koliko je opravdano bezuvjetno vjerovati 'nekim medijima i njihovim novinarima.'


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.