Događaji

Klizalište će biti otvoreno od 14 sati

U nedjelju se otvara klizalište, prvi dan bez naplate termina klizanja

U nedjelju se otvara klizalište, prvi dan bez naplate termina klizanja

U sklopu akcije „Đir po gradu" na Dan grada, 24. studenog otvara se klizalište kod sv. Marije.

Klizalište će biti otvoreno od 14 sati, a taj prvi dan rada će u vremenu od 14 do 17 sati naplaćivati samo najam klizaljki (10 kn), ne i termin klizanja.

Ovo je treća godina da se organizira niz manifestacija i događanja u povijesnoj zadarskoj gradskoj jezgri, u zimskim mjesecima koji nam polako stižu, a dio su projekta Đir po gradu. 

''Klizalište je pokazalo svoj uspjeh i prošle godine, a u tom tonu nastavljamo i dalje, tako da smo već ugovorili klizalište i za iduće dvije godine, 2014. i 2015.", kazao je dogradonačelnik Zvonimir Vrančić.

Cijena termina klizanja od 45 minuta je 20 kuna, najam klizaljki 10 kuna. Radno vrijeme klizališta bit će od 10 do 22 sata. Osim klizališta, u akciju su se uključili i caffe barovi koji će u ponudi imati HAPPY HOUR od 19 do 21 sat, a muzeji će nuditi prigodne popuste na ulaznice i suvenire uz posebne programe.

Novost je što će na mjestu klizališta ove godine biti dva šatora, jedan za klizalište, a spojen s njim bit će i drugi šator namijenjen za zabavna događanja, i za djecu i odrasle, s bogatim ugostiteljskim sadržajem i on će također početi s radom u nedjelju.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.