Događaji

Liberalizacija ponude

Dopunsko osiguranje HZZO-a od danas se može ugovoriti online

Dopunsko osiguranje HZZO-a od danas se može ugovoriti online

Policu dopunskog zdravstvenog osiguranja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) građani od danas mogu ugovoriti online, putem internetske stranice www.hzzo.hr.

"Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, bez odlaska na šaltere ili ispunjavanjem 'papirologije'. Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja na ovaj način postalo je još dostupnije svim kategorijama osiguranika. Premiju osiguranja u prvoj fazi osiguranici će moći platiti Internet bankarstvom, a uskoro će novi osiguranici moći svoje premije plaćati putem American i Diners kartice na 12 rata bez kamata, te MasterCard, Visa i Maestro karticom.

Umirovljenici će svoje premije moći plaćati kao i do sada, obustavom iz mirovine preko Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO-a). Dovoljno je da ispune tiskanicu administrativne zabrane koju mogu pronaći na linku ili u najbližoj područnoj službi HZZO-a. Ispunjene tiskanice mogu se dostaviti u područne službe i ispostave HZZO-a, osobno ili poštom", priopćili su iz HZZO-a.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.