Događaji

Dobna granica za prijam u kadetsku službu je godina rođenja 1993.

MORH: Od 21. siječnja prijave maturanata za vojne studijske programe u šk. godini 2015./2016.

MORH: Od 21. siječnja prijave maturanata za vojne studijske programe u šk. godini 2015./2016.

Ministarstvo obrane RH obavještava sve maturante zainteresirane za upis sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje da će se od srijede 21. siječnja moći prijaviti preko popisa studijskih programa na portalu Postani-student.hr., koji je objavio Središnji prijavni ured (SPU).

Naime, prijave zbog tehničkih poteškoća prije spomenutog datuma nisu moguće, priopćilo je danas Ministarstvo obrane (MORH).

Dobna granica za prijam u kadetsku službu je godina rođenja 1993. ili mlađi, a uvjeti upisa za školsku godinu 2015./2016. isti su kao i za školsku godinu 2014./2015.

Iz MORH-a ujedno podsjećaju zainteresirane kandidate da je uz prijavu studija preko stranice Postani-student.hr., potrebno prijaviti se i na natječaj Ministarstva obrane za prijam u kadetsku službu, koji će biti objavljen na web stranicama MORH-a, početkom veljače 2015. .

Uvjeti upisa i informacije o samim studijskim programima dostupni su na web stranici Ministarstva obrane - Hrvatsko vojno učilište "Petar Zrinski" na adresi www.morh.hr/hr/hrvatsko-vojno-uciliste/upisi-studijski_programi.html, priopćio je MORH.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.