Događaji

Braću Lovren ne brinu muke braće Mamić

Zbog slučaja Mamić provjeravani računi i Vedrana Ćorluke

Zbog slučaja Mamić provjeravani računi i Vedrana Ćorluke

Najveća nogometna afera u Hrvatskoj se ne stišava. N1 doznaje imena osoba čiji su računi i tokovi novca u sklopu istrage protiv braće Mamić, provjeravani prije više od mjesec dana. Na popisu su osim članova obitelji Mamić i slavni nogometaši, ali i njihove obitelji.

Braću Lovren ne brinu muke braće Mamić no možda bi trebale jer su i njihovi računi provjeravani i prije izbijanja afere u javnost.

Još prije mjesec i pol dana, kako doznaje N1, provjeravani su tokovi novca 20-ak osoba, šire obitelji Mamić i slavnih nogometaša. Pa tako i braće Zdravka i Zorana, i trećeg Stojana, Zdravkove supruge, sina Marija te snahe Monike. No pitanje je hoće li itko od njih svjedočiti u kasnijoj fazi postupka, kažu odvjetnici.

''Svaki građanin ima pravo ne odgovarati na pitanja ako bi odgovorom izložio sebe ili bliskog srodnika kaznenom progonu, teškoj sramoti ili materijalnoj šteti'', kaže odvjetnik Branko Šerić.

No na takvu blagodat ne mogu računati Luka Modrić i njegovi roditelji, Dejan Lovren i brat Davor, također nogometaš, te dosad nespominjan u ovoj aferi Vedran Ćorluka i njegov otac.

Ćorluka je naime iz Dinama 2007. prodan Manchester Cityju za 13 milijuna eura, Modrić 2008. Tottenhamu za 21 milijun eura, a Lovren 2010. Lyonu za 9,5 milijuna eura, javlja N1info


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.