Događaji

Čeka nas tjedan s dosta oblaka, a malo sunca

Čeka nas tjedan s dosta oblaka, a malo sunca

U tjednu pred nama bit će dosta kiše i oborina. Nešto više sunca bit će krajem četvrtka i u prvom dijelu petka. Temperature će biti ugodne, rano jesenje, no s okretanjem na sjeverne vjetrove u drugoj polovici tjedna malo će pasti. Za vikend najvjerojatnije možemo ponovno očekivati više oblaka.

 

U utorak će u većem dijelu zemlje biti pretežno oblačno. Povremeno će biti slabe kiše, a na Jadranu i pljuskova, osobito u drugom dijelu dana i u noći na srijedu. Najpovoljnije će biti u Slavoniji. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu će slabo i umjereno jugo ojačati. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 10 do 14, a na Jadranu od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 18 do 23, a na Jadranu od 20 do 24 °C.

U srijedu će prevladavati oblačno i kišovito vrijeme. Više oborina bit će u prvom dijelu dana kada može biti i obilnijih pljuskova, osobito na Jadranu. Prema kraju dana očekuje se slabljenje oborina, a na Jadranu će se postupno razvedravati. U unutrašnjosti će vjetar okretati na sjeverac, a na Jadranu najprije na sjeverozapadnjak, a do kraja dana i buru. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 12 do 16, a na Jadranu od 17 do 21°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 17 do 21, a na Jadranu od 20 do 24 °C.

U četvrtak će u unutrašnjosti biti promjenjivo oblačno, a još je moguća i mjestimična kiša. Poslijepodne se u zapadnim krajevima očekuju dulja sunčana razdoblja. Na Jadranu će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a uz mjestimice pojačanu naoblaku postoji mogućnost za malo kiše ili poneki pljusak. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 11 do 14, a na Jadranu od 17 do 21°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 14 do 18, a na Jadranu od 20 do 24 °C.

U petak će posvuda biti promjenjivo oblačno uz mogućnost za povremena sunčana razdoblja. Prema kraju dana očekuje se porast naoblake pa će postojati mogućnost sa mjestimičnu kišu, češću na Jadranu. U unutrašnjosti će puhati slab sjeverac, a na Jadranu slaba i umjerena bura. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 8 do 12, a na Jadranu od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 15 do 19, a na Jadranu od 21 do 25 °C.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.