Događaji

Čestitka

Karamarko čestitao Božić svima koji ga slave po julijanskom kalendaru

Karamarko čestitao Božić svima koji ga slave po julijanskom kalendaru

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko čestitao je u srijedu Božić svima koji ga slave po julijanskom kalendaru te im je, istaknuvši poruku mira, tolerancije i ljubavi koju daje rođenje Isusa Krista, zaželio puno osobne i obiteljske sreće, zdravlja i mira.

Sretan Božić svima koji ga slave po Julijanskom kalendaru. Rođenje Isusa događaj je koji simbolizira mir i toleranciju.

Nije važno po kojem kalendaru ga slavimo nego da shvaćamo i poštujemo poruku tog najvećeg događaja u povijesti čovječanstva.

Prihvatimo blagdan Božića kao stvarni događaj koji je ljudima ponudio mir, toleranciju i suživot kao način života", napisao je Karamarko u božićnoj čestitki na svom Facebook profilu.

Istaknuo je da ni jedna moderna ideologija nije uspjela nadvladati univerzalnu poruku mira i ljubavi koju nam daje događaj rođenja Isusa Krista.

"Propala su sva carstva i sve države koje su to pokušavale osporavati. Tolerancija među susjednima i sugrađanima jača je od svake sile. Prihvatimo tu stvarnosti, poštujmo se i živimo u ozračju međusobne tolerancije i mira."

Karamarko je na kraju čestitke svim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru zaželio puno osobne i obiteljske sreće, zdravlja i mira.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.