Događaji

Rekordan promet

Jadrolinija dočekala jubilarnog 11-milijuntog putnika!

Jadrolinija dočekala jubilarnog 11-milijuntog putnika!
Jadrolinija

Čast da bude jubilarni 11 milijunti putnik pripala je gospođi Elizabeti Škunci iz Novalje kojoj je predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac uručio prigodnu nagradu

Jadrolinija je danas u luci Rijeka prilikom pristajanja katamarana ‘Adriana‘ na liniji Novalja - Rab - Rijeka pod zapovjedništvom Zorana Stipčića simbolično obilježila 11-milijuntog putnika u 2016. godini.

Čast da bude jubilarni 11 milijunti putnik pripala je gospođi Elizabeti Škunci iz Novalje kojoj je predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac uručio prigodnu nagradu: polazno-povratne karte za dvije osobe i automobil te smještaj s doručkom i večerom na međunarodnoj liniji Jadrolinije po izboru (Zadar - Ancona, Split - Ancona ili Dubrovnik - Bari).

Iz Jadrolinije poručuju kako ovo za njih predstavlja povijesni uspjeh i dokazuje rekordu godinu za Jadroliniju jer je prvi put prijeđen broj od 11 milijuna putnika u jednoj kalendarskoj godini.

Prošle godine 10-milijunti putnik obilježen je krajem mjeseca listopada, a do kraja 2015. godine Jadrolinija je prevezla ukupno 10,8 milijuna putnika i 2,6 milijuna vozila.


Reci što misliš!