Događaji

Elizabeta Gojan je novinarka godine

Uručene novinarske nagrade HND-a

 Uručene novinarske nagrade HND-a

Nakon prosvjedne šetnje novinara uručene su i novinarske nagrade Hrvatskog novinarskog društva. Elizabeta Gojan je novinarka godine. Nagradu za pisano novinarstvo dobio je Hassan Haidar Diab, novinar Večernjeg lista.

"Meni je ta nagrada izuzetno bitna i važna još i zbog toga da jedan Libanonac, kojem hrvatski nije materinji jezik pokupi jednu izuzetno važnu nagradu. Tu bi htio zahvaliti svim članovima žirija. Malo govorim kao naš premijer jer imam tremu," rekao je Hassan Haidar Diab.

Za najbolju fotografiju nagrađen je Željko Lukunić fotoreporter Pixsella, dok je nagradu za radijsko novinarstvo dobila Ljubica Letinić, novinarka trećeg programa Hrvatskog radija.

Nagrada za TV novinarstvo otišla je u ruke Maji Medaković s Nove TV, a za snimateljski prilog nagrađena je snimateljska ekipa RTLa.

Za internetsko novinarstvo nagrađen je Hrvoje Šimičević s portala H-Alter. Za istraživačko novinarstvo nagrađena je novinarka Večernjeg lista Sandra Veljković, dok je po prvi puta nagradu za životno djelo dobio jedan fotoreporter - Feđa Klarić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.