Crna Kronika

pu zadarska

Policija 39-godišnjaku zaplijenika kokain

Policija 39-godišnjaku zaplijenika kokain
Shutterstock

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U subotu, 23. ožujka oko 10.15 sati na širem zadarskom području policijski službenici zaustavili su automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 39-godišnjak.

Zbog sumnje policijskih službenika da se radi o prijevozu droge, automobil je  prevezen u krug policije, a 39-godišnjak je priveden u prostorije policije zbog daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

Temeljem naloga nadležnog suda u Zadru provedena je pretraga automobila, kojom prilikom su od osumnjičenog oduzeta tri pojedinačna pakiranja u kojima se nalazilo oko 144 grama droge kokain. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. 


 


Reci što misliš!