Crna Kronika

BEZ VOZAČKE

Policija uhitila vozača kombija koji je blizu Sukošana teško ozlijedio slovačkog biciklistu

Policija uhitila vozača kombija koji je blizu Sukošana teško ozlijedio slovačkog biciklistu

Zadarska policija izvijestila je da je uhitila vozača kombija koji je u četvrtak pobjegao s mjesta nesreće nakon što je između Sv. Petra i Sukošana udario slovačkog biciklistu i nanio mu teške, po život opasne ozljede, a pritom nije položio ni vozački ispit

Nesreća se dogodila jučer oko 16,50 sati na DC-8, između mjesta Sv. Petar i Sukošan kada je kombi zadarskih registarskih oznaka krećući se u smjeru Zadra udarilo u biciklistu, nakon čega je vozač s vozilom pobjegao s mjesta nesreće. 

Ozlijeđenom biciklistu, 60-godišnjem državljaninu Slovačke je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

U policiji kažu da je poduzetim mjerama u koju su bile uključene sve raspoložive policijske snage, na području Tustice - Sukošan pronađen kombi, a nedugo potom su pronašli i uhitili odbjeglog vozača.

Dodaju da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad državljaninom Bosne i Hercegovine rođenom 1999. godine, koji se sumnjiči da je prije stjecanja prava na vožnju izazvao prometnu nesreću i pobjegao.

(Hina)


Reci što misliš!