Crna Kronika

niz krađa

Na meti lopova romobili, nakit, mobiteli...

Na meti lopova romobili, nakit, mobiteli...

U petak, 22. srpnja u Zadru u Ulici Put Klementa, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 18-godišnjeg stranog državljanina.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjom hrvatskom državljaninom kojeg se sumnjiči da je sredinom  kolovoza  2020. godine u Ulici Jerolima Miše u Zadru provalio u obiteljsku kuću 68-godišnjaka odakle je otuđio tablet, mobitel i torbu s novcem i dokumentima.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Od početka lipnja do nedjelje, 24. srpnja u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u objekt u vlasništvu 51-godišnjaka odakle je otuđio motokultivator.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak, 22. srpnja u Zadru u Ulici Put Klementa, nepoznati počinitelj je  otuđio mobitel u vlasništvu 18-godišnjeg stranog državljanina.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog krađe.

U subotu, 23. srpnja u Zadru na Poluotoku, nepoznati počinitelj je  otuđio električni romobil u vlasništvu 40-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog krađe.

U nedjelju, 24. srpnja u Zadru na području Borika, nepoznati počinitelj je otuđio zlatni nakit i novac u vlasništvu 26-godišnjeg stranog državljanina.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!