Crna Kronika

#112

Unatoč velikim vrućinama, lopovi nikad aktivniji

Unatoč velikim vrućinama, lopovi nikad aktivniji

Unatoč velikim vrućinama, lopovi su na zadarskom području bili vrlo aktivni pa su tako tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane 4 teške krađe i 2 krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo krađe.

Sumnjiči se da je 29./30. lipnja ove godine u Ninu s gradilišta otuđio dijelove građevinske skele u vrijednosti oko 17 tisuća kuna u vlasništvu trgovačkog društva.

Protiv osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Od 1. do 4. srpnja u Zadru, na Gaženičkoj cesti, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovačkog društva te iz rezervoara teretnog vozila otuđio gorivo.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške  krađe.

U ponedjeljak, 4. srpnja u Zadru,  u Zrinsko-Frankopanskoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u  stan koje koriste 41-godišnjak i 40-godišnjakinja, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške  krađe.

U ponedjeljak, 4. srpnja u Zadru,  u ulici Zore dalmatinske, nepoznati počinitelj je provalio u  stan 70-godišnje vlasnice, odakle je otuđio zlatni nakit i sat.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške  krađe.

Jučer poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u mobilnu kućicu  41-godišnjeg državljanina Slovenije, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške  krađe.

U subotu, 2. srpnja u Zadru, na Polačišću, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil u vlasništvu 22-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju, 3. srpnja, u Novigradu, nepoznati počinitelj je sa plaže otuđio bicikl u vlasništvu 29-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!