Crna Kronika

policijsko izvješće

Na meti lopova moped, peka, plinske boce

Na meti lopova moped, peka, plinske boce

U vremenu od 01.11.2021. do 25.04.2022.godine u Jagodnji Gornjoj nepoznati počinitelj je provalio u kuću 64-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio plinsku bocu i peku za pečenje.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u ulici Antuna Barca u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil u vlasništvu 62-godišnjaka, odakle je otuđio osobne dokumente.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih mjesec dana u Sv. Petru na moru, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće u vlasništvu 59-godišnjeg državljanina Češke otuđio vanbrodski motor i SUP-dasku. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U petak prijepodne u ulici Sv. Nediljice u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio moped u vlasništvu 42-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je 58-godišnjakinji otuđio novčanik.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!