Crna Kronika

PU zadarska

Prometna nesreća s poginulima osobama kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku

Prometna nesreća s poginulima osobama kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Danas oko 12.04 sati na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku dogodila se prometna nesreća s poginulim osobama.

Prema prvim informacijama Policijske uprave zadarske, u nesreći su sudjelovali osobni i teretni automobil. Na teren su odmah po dojavi upućene sve žurne službe.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida,  na navedenoj dionici ceste, promet je u obustavljen te se odvija alternativnim obilaznim pravcima. 

Kako se neslužbeno doznaje osobno vozilo je podletjelo pod teretnjak, a poginule su tri slovenske državljanke.

Očevid vodi Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

Novo

Tri ženske osobe poginule su u četvrtak u stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj su se sudarili Toyota Yaris ljubljanskih registracijskih oznaka i kamion zadarskih registracijskih oznaka. 

Kako su izvijestili Županijskog državnog odvjetnišva, poginule su putnice u osobnom automobilu, a o identitetu i starosti poginulih za sada ne mogu govoriti. Trenutačno se reže lim i pokušavaju se izvaditi tijela iz potpuno smrskanog automobila. 

Za sada se zna da je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilo u podvožnjaku ispod Zračne luke Zadar te jedesnom bočnom stranom podletjele pod kamion zadarskih tablica koji je dolazio iz smjera Zadra.


Reci što misliš!