Crna Kronika

pu zadarska

Zadranin (23) kazneno prijavljen zbog prijetnji i nasilnog ponašanja

Zadranin (23) kazneno prijavljen zbog prijetnji i nasilnog ponašanja
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Provedeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela na štetu bliske osobe

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nasilje u obitelji“, „Tjelesna ozljeda“  i „Prijetnja“ te počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Sumnjiči ga se da je prema bliskoj osobi, odnosno na štetu 25-godišnjakinje dana 17. travnja 2022.godine počinio kazneno djelo „Tjelesna ozljeda“ iz čl. 117. stavak 2. Kaznenog zakona, a u vremenu od srpnja 2021.godine do travnja 2022.godine kaznena djela „Nasilje u obitelji“  iz čl. 179.a te kazneno djelo Prijetnje iz čl.139.st.3. u svezi st.2. Kaznenog zakona.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava se dostavlja nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Također, osumnjičeni je i prekršajno prijavljen zbog počinjenih prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira počinjenog dana 17. travnja 2022.godine na štetu drugih osoba te prekršaja iz članka 17. citiranog Zakona počinjenog prema službenim osobama - policijskim službenicima.


Reci što misliš!