Crna Kronika

#192

Osumnjičen za provale u Posedarju

Osumnjičen za provale u Posedarju
foto ilustracija - Pixabay.com

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela teška krađa.

Tako ga se sumnjiči da je u posljednjih pet mjeseci na području Posedarja provalio u kuću 63-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio plinske boce, posuđe, posteljinu te alkoholno piće, čime ga je oštetio za iznos od oko 4 tisuće kuna. 

Isto tako, sumnjiči ga se da je od siječnja do sredine ožujke ove godine na području Posedarja provalio u četiri stambenih objekata gdje je vlasnicima ispreturao stvari i nije ništa otuđio, kao i da je provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjeg državljanina Slovenije odakle je otuđio razna pića. Nasilnim ulascima u objekte, vlasnicima je pričinio sveukupnu materijalnu štetu u iznosu oko 12 tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 41-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Na meti drugog kradljivca alat

U posljednja tri dana u Sv. Petru nepoznati počinitelj je iz objekta u izgradnji otuđio razni građevinski alat u vlasništvu obrta.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!