Crna Kronika

uhićen trojac

Na području Sesveta provaljivali u kuće, stanove i automobile

Na području Sesveta provaljivali u kuće, stanove i automobile
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, 31-godišnjakom i 25-godišnjakom zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela „Teška krađa“ provaljivanjem, „Krađa“ i „Računalna prijevara“

Sumnja se da je 22-godišnjak u kolovozu 2021. godine, u namjeri da tuđu pokretnu stvar oduzme drugome s ciljem da ju protupravno prisvoji, došao do osobnog automobila u Ulici Janka Polića u koji je provalio da bi iz njega otuđio mobitel, izvijestilo je Ravnateljstvo policije RH.
 
Također se sumnja da su 22-godišnjak i još jedna zasad nepoznata osoba, u svibnju, srpnju, kolovozu i rujnu 2021. godine u šest navrata provalili u stanove ili kuće u ulicama Otona Ivekoivća, Blage Zadre, Glavnoj ulici, Ulici Ljiljana, Radničkoj i Ulici Fučeki, a u koje su provaljivali čak i savladavanjem visine da bi potom otuđili različiti novčane iznose te različite vrste nakita.
 
U listopadu 2021. godine 22-godšnjak i još jedna zasad nepoznata osoba, sumnja se, u Ulici Slavka Kolara i Plitvičkoj, provalili su u dva osobna automobila iz kojih su otuđili novac i mobitel. Isto su tako, u listopadu 2021. godine u Plitvičkoj ulici provalili u još jedan osobni automobil iz kojeg, nakon provale nisu ništa otuđili već su se bez plijena dali u bijeg.
 
Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 119.000 kuna.


Reci što misliš!