Crna Kronika

#192

U sinoćnjem sudaru kod Murvice dvoje teško ozlijeđeno, jedna osoba životno ugrožena

U sinoćnjem sudaru kod Murvice dvoje teško ozlijeđeno, jedna osoba životno ugrožena
Duško Jaramaz/PIXSELL

Dvije su osobe teško ozlijeđene, od kojih je jedna životno ugrožena u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 21 sat dogodila kod Murvice.

Automobil karlovačkih oznaka s 36 godišnjom vozačicom bilo ukupno pet osoba, nije stao na obavezan znak Stop prije ulaska u razkrižje s državnom cestom.

Ulaskom u križanje ceste Nin - Murvica, vozačica je oduzela prednost automobilu koji je dolazio iz smjera jugoistoka u kojem je bio 32 godišnji vozač automobila zadarskih oznaka. U izravnom sudaru, teške je tjelesne, opasne po život ozljede, zadobio 31-godišnji putnik u automobilu iz Karlovca. Uz njega u istom vozilu teško je ozlijeđen i 30 godišnji putnik.

Vozač i vozačica su prošli s lakšim ozljedama i nakon liječničke intervencije otpušteni su na kućnu njegu. Za preostasle putnike iz vozila koje je prouzročilo nesreću policiji nije prijavljen stupanj ozljeđivanja.

Prema nalazu policije ni kod vozačice ni kod vozača nije pronađen alkohol u organizmu. Zbog izazivanja prometne nesreće s teškim ozljedama podnesena je kaznena prijava.


Reci što misliš!