Crna Kronika

#192

Provale u ambulantu, obiteljsku kuću i kafić: Iz Veterinarske otuđio novac i lijekove

Provale u ambulantu, obiteljsku kuću i kafić: Iz Veterinarske otuđio novac i lijekove
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su 2 teške krađe, 1 krađa, 2 narušavanja javnog reda i mira te 5 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena

Teška krađa u Veterinarskoj 

S nedjelje na ponedjeljak u Ulici Skročini u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u veterinarsku ambulantu odakle je otuđio novac i lijekove.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju na Obali kneza Trpimira u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 25-godišnjaka odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa u Ulici Petra Skoke 

Jučer predvečer u Ulici Petra Skoke u Zadru nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 66-godišnjaka otuđio zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!