Crna Kronika

prometna nesreća

U sudaru kod Intermoda teško ozlijeđena putnica

U sudaru kod Intermoda teško ozlijeđena putnica

Žena, suputnica u automobilu teško je ozlijeđena, nakon sinoćnje prometne nesreće na raskrižju kod Intermoda. Policija sumnjiči 33 godišnjeg vozača sa zadarskog područja da je autom šibenskih registracija, vozeći bez dozvole koja mu je istekla prije više od godinu dana, prošao kroz crveno.

Nakon toga je naletio i sudario se s automobilom 25 godišnjaka zadarskih registracija.

Teže je ozlijeđena jedna žena, suputnica u automobilu, nakon prometne nesreće sinoć u 21, 30 na raskružju 84. Gardijske brigade, Benkovačke i Biogradske ulice odnosno kod Intermoda.

Policija sumnjiči 33 godišnjeg vozača sa zadarskog područja koji je vozio auto šibenskih registracija da je vozeći bez dozvole koja mu je istekla prije više od godinu dana, prošao kroz crveno svjetlo i tamo se sudario s automobilom u kojem je bio 25 godišnji vozač zadarskih registracija, a koji je prošao kroz zeleno.

U sudaru je teško ozlijeđena putnica stara 43 godina koja je zbog teže ozlijede glave zadržana u bolnici.

Osumnjičenik je također zadržan u bolnici i tamo mu je izuzeta krv i urin radi utvrđivanja moguće vožnje pod utjecajem opijata, alkohola, droga ili lijekova.

Vještačenjem će se utvrdititi u kakvom je stanju bio dok je vozio, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog izazivnja prometne nesreće


Reci što misliš!