Crna Kronika

#192

Krade se novac, nakit, motocikli...

Krade se novac, nakit, motocikli...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu.

Naime, 26-godišnjaka se sumnjiči da je 24. rujna u Vlašićima na Pagu, po prethodnom dogovoru došao kod 49-godišnjaka u namjeri da kupi motocikl, koji je vlasništvo 42-godišnjaka, vrijednosti preko pedeset tisuća kuna. Prilikom razgledavanja motocikla – Honde (ZD), u jednom trenutku je upalio motocikl i pobjegao.

Motocikl je pronađen na području Splita te vraćen vlasniku, a protiv 26-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Sa srijede na četvrtak u Preku, nepoznati počinitelj je provalio u  prostorije trgovačkog društva odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.    

U posljednja tri dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 55-godišnjakinje odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.     

S četvrtka na petak u Bibinjama nepoznati počinitelj je otuđio moped u vlasništvu 64-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!