Crna Kronika

krađe u zadarskoj županiji

Lopovi ne miruju: "čiste" kuće i kampere

Lopovi ne miruju:
PU sisačko-moslovačka

Jučer poslijepodne u Ulici Kneza Novaka Krbavskog u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u kuću 60-godišnje vlasnice odakle je otuđio nakit.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

Jučer navečer na Ravnicama u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo u vlasništvu 44-godišnjeg državljanina Poljske odakle je otuđio prijenosno računalo i torbicu s dokumentima.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

Jučer poslijepodne u Viru nepoznati počinitelj je provalio u kuću odakle je otuđio novac u vlasništvu 29-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

Jučer poslijepodne u Viru nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 52–godišnjakinje otuđio novac i osobne dokumente.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

 


Reci što misliš!