Crna Kronika

ubojstvo iz nehaja

38-godišnjak osumnjičen za smrt muškarca na riječkim Pećinama

38-godišnjak osumnjičen za smrt muškarca na riječkim Pećinama
Goran Kovacic/PIXSELL

Riječka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na prouzročenje smrti iz nehaja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 38-godišnjak u utorak oko 18:20 na plaži na Pećinama u Rijeci iz nehaja prouzročio smrt 42-godišnjaka. Gurnuo ga je u more i muškarac se utopio. Unatoč pruženoj pomoći 42-godišnjak je preminuo.  

Zbog kaznenog djela prouzročenje smrti iz nehaja 38-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni 38-godišnjak te još dvoje hrvatskih državljana u dobi od 35 i 37 godina su prekršajno sankcionirani zbog  počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Podsjetimo, cijelom događaju je svjedočio jedan mladić koji se sve opisao na Facebooku.

"Nažalost svjedočio sam tragičnom događaju. Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije. Prilikom dolaska na Pećine (stijene blizu Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali cca 30-40 godina.


Reci što misliš!