Crna Kronika

#192

Državljanin BiH u Zadru počinio niz krađa

Državljanin BiH u Zadru počinio niz krađa

Policijski službenici Prve i Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim državljaninom BIH, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela teških krađa na zadarskom području.

Prema rezultatima kriminalističkog istraživanja, 40-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom prošlog vikenda u ulici Postrojbi specijalne policije u Zadru provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio mobitel i televizor.

Nadalje, da je u dva navrata,  06.ožujka i 12./13. siječnja u ulici  Ante Starčevića u Zadru, provalio u parkirana vozila u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je u oba slučaja otuđio novčanik s novcem i dokumentima.

Također ga se sumnjiči da je u prosincu prošle godine u ulici Put Murvice, razbio staklo i provalio u vozilo u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novčanik s novcem i dokumentima, te da je krajem prosinca prošle godine u ulici Ante Starčevića u Zadru, provalio u vozilo u vlasništvu trgovačkog društva te iz vozila otuđio novac i dokumente.

Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv 40-godišnjeg državljanina BIH se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.

S utorka na srijedu u Žeravi, nepoznati počinitelj je provalio u objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio dvije bušilice, brusilicu, cirkular i druge alat.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u ulici Postrojbi specijalne policije u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije frizerskog salona u vlasništvu 44-godišnjakinje,  odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u Vrani, nepoznati počinitelj je iz kuće 57-godišnje vlasnice otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!