Crna Kronika

drama u ulici Stjepana Radića

Sinj: Stariji muškarac se zatvorio u kuću i prijeti da će se raznijeti eksplozijom

Sinj: Stariji muškarac se zatvorio u kuću i prijeti da će se raznijeti eksplozijom
PIXSELL

Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i prijeti da će izazvati eksploziju.

Prema informacijama s kojima raspolažu Vijesti.hr sam je u stanu. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i pozvan je pregovarač, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

"Naši djelatnici su na terenu i poduzimaju sve mjere kako bi se situacija pozitivno okončala. Mi smo jutros zaprimili dojavu o oštećenju na vratima na toj kući. Kada su do kuće došli policijski službenici, muškarac je rekao kako neće dopustiti ulazak u kuću i zaprijetio da će se raznijeti eksplozijom. Za sada nemamo informaciju o kakvoj eksplozivnoj napravi bi se moglo raditi, ali naši djelatni aktivno djeluju na terenu i komuniciraju s njim. Zasad imamo informaciju da je sam u kući, a susjede okolnih kuća smo upozorili da se ne približavaju prozorima", kazala je za Vijesti.hr glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Antonela Lolić.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o muškarcu u dobi od 72 godine.


Reci što misliš!