Crna Kronika

192

Na meti lopova cigarete, novac, nakit i mobiteli

Na meti lopova cigarete, novac, nakit i mobiteli

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirane su dvije teške krađe i četiri krađe

S nedjelje na ponedjeljak u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U proteklih pet dana u ulici Špire Brusine u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio stan u vlasništvu 71-godišnjaka, odakle je otuđio  zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Prošli četvrtak u poslijepodnevnim satima na Olibu, kod 82-godišnje vlasnice u kuću je došla nepoznata ženska osoba, koja se predstavila kao medicinski djelatnik te joj prezentirala medicinski uređaj, a kojom prilikom joj je iz kuće otuđila novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe. 

U ponedjeljak oko podne na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice 38-godišnje državljanke Italije otuđio dokumente i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu prijepodne u Islamu Latinskom, nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 30-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć je u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 32-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!