Crna Kronika

192

Niz krađa diljem županije, kradu se bicikli, ruksaci, novac

Niz krađa diljem županije, kradu se bicikli, ruksaci, novac
Pixabay

U posljednja tri dana u Zadru, u ulici Put Petrića nepoznati počinitelj je provalio u kuću koju koristi 54-godišnji državljanin Poljske, odakle je otuđio novac i dokumente.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u Sukošanu, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu  51-godišnjeg njemačkog državljanina, odakle je otuđio novac i dokumente.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu  58-godišnjeg njemačkog državljanina, odakle je otuđio novac i dokumente.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U proteklih tjedan dana  u Pagu, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 62-godišnjak otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer prijepodne je na Kolovarama u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio torbu-ruksak  u vlasništvu 20-godišnje državljanke Francuske.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa srijede na četvrtak u Ninu nepoznati počinitelj otuđio tri bicikla u vlasništvu 65-godišnjeg austrijskog državljanina.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć je na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 32-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!