Crna Kronika

strava u njemačkoj

Prodavali sina na dark webu: vezivali ga, silovali i nudili drugima seksualne usluge

Prodavali sina na dark webu: vezivali ga, silovali i nudili drugima seksualne usluge
Thinkstock.com

Jedan njemački par osuđen je na zatvor nakon nakon što su vlasti otkrile stravičan slučaj u kojem su opetovano seksualno zlostavljali devetogodišnjeg dječaka.

49-godišnja žena, majka dječaka, i njezin partner, osuđeni su za višestruko silovanje dječaka, kao i za to da su stavljali njegove fotografije na internet, točnije na tzv. 'dark web', nudeći njegove seksualne usluge. 

Sud njemačkog grada Freiburga osudio je u utorak ženu na 12 godina i šest mjeseci zatvora, a njezinog partnera na 12 godina. Također, muškarac, nakon što odsluži svoju kaznu, mora ostati pod preventivnom prismotrom. 

Uhićeni dvojac je, kako se sumnja, dio pedofilske mreže koja je harala Njemačkom, a osim njih, prošle je jeseni uhićeno još šest osoba povezanih sa sličnim kriminalnim radnjama. Dan prije u zatvor je smješten i jedan Španjolac koji je 10 godina sustavno zlostavljao jednog dječaka. 

Stravične snimke koje je policija zaplijenila, ali koje ne pušta u javnost, navodno prikazuju vezanog dječaka kojeg spomenuti par verbalno ponižava i prijeti mu.

Sud je naglasio kako je u ovom procesu zakazala, među ostalim, i socijalna služba koja je 2017. uzela dječaka majci, ali ga je vratila. Sporno je to što navodno nisu napravili detaljan intervju s dječakom te nisu uzeli u obzir zabrinute nastavnike koji su upozoravali kako sumnjaju da je dječak zlostavljan, piše Independent.


Reci što misliš!