Crna Kronika

policijsko izvješće

Provaljuje se u vozila, apartmane, trgovine, u Zadru ukraden moped

Provaljuje se u vozila, apartmane, trgovine, u Zadru ukraden moped

Jučer prijepodne u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 41-godišnjeg poljskog državljanina, odakle je otuđio torbu i dva mobitela.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Maslenici, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 49-godišnji državljanin Ukrajine, odakle je otuđio novac.

 Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe

Sa srijede na četvrtak u Zadru, na predjelu Gaženica, nepoznati počinitelj je iz vozila u vlasništvu 31-godišnjaka otuđio veću količinu odjeće i obuće (tenisice).

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju ujutro u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 75-godišnjeg državljanina Francuske.

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak navečer u Zadru, u ulici Andrije Hebranga, nepoznati počinitelj je iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio televizor, prijenosno računalo i razno alkoholno piće.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Put Petrića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio moped  36-godišnjoj vlasnici.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!