Crna Kronika

192

Provalnici i lopovi ne miruju: Na meti uglavnom novac i mobiteli

Provalnici i lopovi ne miruju: Na meti uglavnom novac i mobiteli

Na zadarskom području evidentirao je pet krađa, izvještavaju iz Policijske uprave

Sinoć je u ulici Ruđera Boškovića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 33-godišnjeg državljanina Rumunjske.  Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Prošle srijede u Zadru, na plaži Kolovare,  nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote na nedjelju u Tkonu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 70-godišnjeg državljanina Francuske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Tijekom vikenda u Kakmi je nepoznati počinitelj iz polja otuđio dijelove sustava za navodnjavanje  43-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu  60-godišnjeg mađarskog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!