Crna Kronika

materijalne štete

Teške krađe na području Zadra

Teške krađe na području Zadra
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su razbojnička krađa, teška krađa i dvije krađe. Evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Razbojnička krađa

Jučer, oko 14 sati, u prodavaonici u Ulici Antuna Gustava Matoša u Zadru, nepoznati je počinitelj pokušao otuđiti manju količinu slatkiša, a kad ga je uočila prodavačica, on je nasrnuo na nju, odgurnuo je i pobjegao s otuđenim predmetima.

U večernjim satima policijski službenici I policijske postaje Zadar zatekli su 20-godišnjaka koji se dovodi u vezu s ovim događajem. On je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Teška krađa

U protekla dva tjedna, na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u izgradnji u vlasništvu 45-godišnjaka te otuđio četiri vanjske jedinice klima uređaja, vrijedne više tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta se kaznena prijava.

Krađa

Tijekom proteklog vikenda, u sportskoj dvorani u Ulici Brune Bušića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio fotoaparat u vlasništvu trgovačkog društva, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta se kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda, u polju kod Velima, nepoznati je počinitelj iz radnog stroja u vlasništvu 45-godišnjaka otuđio gorivo vrijedno nekoliko stotina kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta se kaznena prijava.

Požar na kiosku-nadopuna

Provedenim očevidom na kiosku na plaži Soline u Biogradu, koji je izgorio u požaru, utvrđeno je da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama. Materijalna štete je nekoliko stotina tisuća kuna.

Košarkaška utakmica na Višnjiku

Danas se u 20 sati, u sportskoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, održava košarkaška utakmica. U sklopu mjera osiguranja utakmicu će policija, sukladno svojim ovlastima i snimati.

 


Reci što misliš!