Crna Kronika

na voštarnici

Sedamnaestogodišnjak uhvaćen s marihuanom

Sedamnaestogodišnjak uhvaćen s marihuanom

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su zlouporaba opojne droge i dvije teške krađe te pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Zlouporaba opojne droge

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske u suradnji sa službenicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjim maloljetnikom kod kojeg su policajci jučer, na Voštarnici u Zadru, pronašli više od kilogram marihuane.

Droga mu je oduzeta, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Teška krađa

Jučer, na Putu Petrića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 38-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna i alkoholno piće.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teške krađe.           

U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio razne artikle.  

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teške krađe.            

Požar na kamionu

Noćas oko 3 sata, u Splitskoj ulici u Zadru, izbio je požar na kamionu u vlasništvu prijevozničkog obrta.

U požaru je kamion u potpunosti izgorio, a oštećen je i Peugeot istog vlasnika koji je bio parkiran u blizini.

Slijedi očevid kojim će se utvrditi uzrok požara i sve okolnosti ovog događaja.

 


Reci što misliš!