Crna Kronika

Suđenje Zdravku Mamiću

I Modrićeva je punica promijenila dio iskaza dok je Mamić priredio još jedan show

I Modrićeva je punica promijenila dio iskaza dok je Mamić priredio još jedan show
Davor Javorović/PIXSELL

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje gazdi Dinama Zdravku Mamiću, njegovu bratu Zoranu, bivšem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću te porezniku Milanu Pernaru

Zdravka Mamića i njegova brata Zorana zastupaju Ivan Stanić i Nikola Mandić, odvjetnički tim iz ureda Mate Matića. Podsjetimo, Zdravko Mamić na proteklom ročištu, tijekom svjedočenja oca Dejana Lovrena, potjerao je svoje odvjetnike Jadranku Sloković i Čedu Prodanovića koji su potom otkazali punomoć.

"Bila sam računovotkinja Dinama od 1996. do 2009. godine. Sredinom 2008. godine izbivala sam s posla zbog osobnih razloga. Povremeno sam dolazila na posao do sredine 2009. godine, kada sam konačno i prestala raditi u Dinamu. Ja sam punice Luke Modrića. Poznata mi je agencija Mamić Sport Agency, čiji je vlasnik bio Zdravko Mamić. Bila sam zaposlenica Dinama, ali sam kratko vrijeme vodila i knjigovodstvo za tu agenciju. Ne sjećam se točno u kojem razdoblju. Nisam znala da sklapaju ugovore s igračima. Bavila sam se knjiženjem virmana, putnih troškova, plaća, faktura telefonskih računa", kazala je na sudu punica Luke Modrića, Vesna Juraić, prenosi Index.

Tijekom njezinog iskaza o spornom aneksu Luke Modrića, prilikom transfera u Tottenham, opet je došlo do drame u sudnici. Mamić se umiješao i počeo tumačiti riječi Modrićeve punice. Izletio je iz sudnice prije nego ga je sudac Krušlin uspio udaljiti zbog nepoštivanja suda.


Reci što misliš!