Crna Kronika

Svirepo ubojstvo

Posljednji ispraćaj mučki ubijene Kristine Šušnjare

Posljednji ispraćaj mučki ubijene Kristine Šušnjare

Kristina je pokopana na novom dijelu groblja gdje još nitko nije pokopan. U Trilju je gradsko poglavarstvo proglasilo Dan Žalosti, a zastave su u cijelom mjestu spuštene na pola koplja

Rodbina, prijatelji i sumještani mučki ubijene Kristine Šušnjare (21) u tuzi i bolu oprostili su se danas od nje na mjesnom groblju u Trilju, prenosi 24sata.hr.

'Kike moja, Kike moja' - neutješno je ponavljala majka Marica dok su njenu Kristinu spuštali u grob (foto: 24 sata)

'Kike moja, Kike moja' - neutješno je ponavljala majka Marica dok su njenu Kristinu spuštali u grob. Više nije mogla podnijeti bol i pala je u nesvijest. Odnijeli su je na rukama dalje od posljednjeg počivališta njene kćeri.

Nitko od više od 1000 ljudi nije skrivao tugu i bol. Suze su im same tekle. Roditelji su iz mrtvačnice u susjednom selu Košute dopratili bijeli lijes pred triljsku crkvu.

Svetu misu predvodio je msg. Ivan Čubelić, vikar splitsko-makarske nadbiskupije s još 10-ak svećenika. Sve prisutne posebno je dirnula propovjed.

'Ova mlada djevojka položila je život u borbi za vlastito dostojanstvo i obranu djevojačke časti. Nije ju pokolebala ni prijetnja smrću da ostane uspravna i svoja i da umre odlučna i sigurna da je u pravu. Kristina je svojom mučeničkom smrću ubrojena u red velikih žena. Od sada ćete svog anđelčića gledati srcem, a ne očima' - kazao je don Čubelić.

Kristina je pokopana na novom dijelu groblja gdje još nitko nije pokopan. U Trilju je gradsko poglavarstvo proglasilo Dan Žalosti, a zastave su u cijelom mjestu spuštene na pola koplja.


Kristinin neutješni brat Luka (foto: 24 sata)

 


Reci što misliš!